WINNER

Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft.
WINNER scroll

WINNER

Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft.

A Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. a sporteszközök gyártásában is kiemelkedő teljesítményt nyújt. A Szegedi SZEFO Fonalfeldolgozó Zrt. mellet részt vett a Londoni Nyári Olimpiai Játékokra utazó Magyar Olimpiai csapat forma- és felvonuló ruhájának gyártásában.

A Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. hazánk egyik legnagyobb állami tulajdonban lévő könnyűipari vállalata. A jelenleg közel 4500 főt foglalkoztató társaság munkavállalóinak jelentős része, mintegy 3/4-e megváltozott munkaképességű dolgozó. Az 1953 óta működő cég fő profiljába tartozik a konfekció- és bőrdíszműipar, valamint a vegyesipari termékek és sportszerek készítése.

2014 nyarán a cég készítette azt a félbevágott vízilabdát, amelyet hazánk jutatott el a FINA, a vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség számára, a Vizes VB 2021-es megrendezésének elnyerése céljából készített projektanyag részeként. A társaság gödi Labdavarró Üzemében készülnek a kézzel varrott labdák belföldre és külföldre egyaránt. Továbbá a vállalat végzi el a hazai sportegyesületek számára a javítási munkákat is.

Velünk kerek a világ!

A Young & Partners feladata és célja a KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft. ismertségének növelése, a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának népszerűsítése, a döntéshozók, a közvélemény és az érintettek tájékoztatása. Ügynökségünk készítette a KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft. WINNER márkájának új arculatát, új termékkatalógusát. Ezen kívül több KÉZMŰ üzembe szerveztünk üzemlátogatást, melyeken újságírók, politikai döntéshozók egyaránt részt vettek.